Вземете допълнителна отстъпка Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсене



Най-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диаманти



Най-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диаманти



Най-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Снимка на сватбен планиращ Снимка на сватбен планиращ

Какво ще откриете в сватбен организатор?

1

График

Тук ще намерите най-важните дати, график на подготовката, план за сватбения ден и приема.

2

Календар

Ще Ви припомним най-важните моменти от вашата сватба на 12-, 9-, 6-, 3-, 1- месец преди сватбата.

3

Финанси

4

Формалности

5

Планиране

Обширен раздел за планирането на сватбата. Тук ще намерите съвети за съставянето на списък с гости, гардероба на булката и младоженеца или планирането на настаняване и транспорт.

6

Сватба

Тази част е изпълнена с нашите съвети за украса на сватбената зала, подреждане на масите или предоставяне на различни атракции на гостите. Възползвайте се от нашето преживяване!

Сватбен организатор - калкулатор

Контролирайте сватбения бюджет на всеки етап

Нашият сватбен калкулатор разполага с обширен списък с разходи, благодарение на който контролирането на разходите за сватбата е изключително лесно!

Как се използва калкулатора?

1. Попълнете данните за контакт

2.

3.

12 идеи за сватбени спестявания

Прочетете нашия наръчник и се насладете на спестяванията

Снимка на сватбен планиращ
  • 1

    Сватба в ден, различен от събота, или през зимата

    Наемането на сватбена зала в петък, неделя или в средата на седмицата обикновено е по-евтино, отколкото в събота. Освен това сватбеният сезон в Полша продължава от май до края на септември, така че ако организираме сватбата в по-малко натоварените месеци, ще спечелим допълнителни аргументи за преговори. Освен това ще бъде много по-лесно да се резервира фотограф, оркестър и други доставчици на услуги в ден, различен от събота.

    5-10% спестявания

    Ако организирате сватбата си в ден, различен от събота, и/или през късната есен или зимата, с изключение на празниците, можете да спестите до 5-10%!

    Съвети 1/12

  • 2

    Наемане на сватбена рокля

    Всяка жена иска да изглежда абсолютно уникално в този ден. Въпреки това еднократният разход за закупуване на нова сватбена рокля може да бъде значителна тежест за бюджета Ви. Ето защо си струва да помислите за наемане, тъй като разходите са много, много по-ниски.

    Цените на роклите под наем започват от едва £500.

    Наемането на сватбена рокля струва от 209,14 лв. до 836,54 лв. злоти, докато закупуването на нова струва от 752,89 лв. до няколко хиляди! Следователно икономиите са наистина големи!

    Съвети 2/12

  • 3

    Костюм от разпродажба и такъв, който може да се носи и за други поводи

    Бъдещият младоженец може да избере костюм от разпродажбите, като се възползва от многобройните промоции, организирани от повечето известни вериги магазини. Освен това си струва да се спести двойно, т.е. да се избере костюм, който може да се носи и за други специални поводи. Същият принцип може да се приложи и за обувките. По този начин еднократният разход със сигурност ще бъде по-малко болезнен. Струва си също така да запомните, че повечето популярни марки предлагат шивашки промени в своите салони, така че можете да приспособите костюма към фигурата си, без да харчите цяло състояние за ексклузивен модел по поръчка.

    До -70% спестявания

    Разбира се, купуването на модерен сватбен костюм с такава голяма отстъпка е рядкост, но отстъпки от 20-30% са съвсем реални. Правилото е: колкото по-рано започнете да търсите изгодни предложения, толкова по-добре, така че си струва да следите за разпродажби още една година преди сватбата.

    Съвети 3/12

  • 4

    Сезонни цветя

    Разбира се, живите цветя са най-красиви, а освен това те са и стилистичната тема на сватбата и приема. Ще Ви трябват доста от тях за украса, а остава и въпросът за букетите за булката, шаферките и майките. Накратко, за да спестите пари, си струва да заложите на сезонните цветя.

    Даже спестени няколко хиляди

    За рози в края на септември трябва да платите до 3 пъти повече, отколкото през август. А за кали през ноември - дори 4 пъти повече, отколкото през май!

    Съвети 4/12

  • 5

    Сватба без прием (или прием без оркестър)

    През XIX и дори в началото на XX век полските сватби са можели да продължат до три дни, така че не е чудно, че традицията на поправките се е запазила до наши дни. Разбира се, разходите за тях са несъизмеримо по-ниски от тези за самата сватба, но все пак те увеличават разходите с няколко процента. Струва си да се запитате дали си струва да се откажете от тях, тъй като много от гостите така или иначе ще бъдат уморени след забавленията от предишната вечер. Ако все пак искате да имате преобразяване, можете да се откажете от оркестъра или диджея, което със сигурност ще се отрази положително на бюджета ви.

    Спестяванията на "чинийка" и за оркестър възлизат на няколко хиляди

    Стандартното допускане е, че цената на приема е около 20,91 лв. на "чинийка", т.е. на човек. В случай на сватба за 60 души това вече е сума от 1 254,81 лв. Дори ако цената на приема на следващия ден е включена в цената на сватбата, е възможно да се откажем от оркестъра или диджея, за да не поемем разходите за допълнителното настаняване и самото музикално оформление.

    Съвети 5/12

  • 6

    Собствени студени напитки и алкохол от търговец на едро

    Чрез правилото за напитките и алкохола, сватбената индустрия добавя доста голяма разлика в цената. Поради тази причина е препоръчително да попитате още в началото за възможността да се снабдите със собствени запаси. Също така е препоръчително да закупите предварително от складове на едро, тъй като тук всяка стотинка е от значение. Обикновено организаторите се съгласяват, но добавят такса, което прави този вариант вече не особено изгоден. В тази ситуация не остава нищо друго, освен да се договорим за по-ниска такса или за по-малка разлика в цените.

    Пазарлък за внесен личен алкохол

    По правило сватбената индустрия добавя голяма надценка към напитките и алкохола или начислява такси "коркаж". В тази ситуация просто трябва да се пазарите малко!

    Съвети 6/12

  • 7

    Сватбена кола от братовчед или приятел вместо кола под наем

    Със сигурност в семейството Ви има роднина или приятел, който с удоволствие би Ви предоставил красив автомобил, за да стигнете със стил до църквата и сватбената зала.

    "Благодаря ви" вместо 500 паунда или много по-голям разход

    Цените за наемане на сватбен автомобил започват от средно 208,72 лв. и достигат от няколко дори до няколко хиляди лева, за уникален ретро автомобил, спортен автомобил, ексклузивна лимузина или Hummer.

    Съвети 7/12

  • 8

    Сватбен автомобил със или без минималистична декорация

    Този разход не е най-големият, но нали знаете: зрънце по зрънце и... Ако искате да спестите пари, струва си да изберете украса за автомобила, например под формата на сатенени ленти, балони и/или цветя върху дръжките на вратите. Този вид минимализъм изглежда много добре, защото в случая с декорацията на автомобила принципът "по-малко е повече" е изключително удачен.

    Цените за декорация на сватбени автомобили започват от 83,90 лв. до 125,84 лв.

    Разбира се, няма ограничения, тъй като всичко зависи от стила, избраните видове цветя и качеството на декорацията. Въпреки това най-класическите декорации често могат да се направят сами или просто да се ограничат до минималистични декорации, струващи няколко или десетки левове.

    Съвети 8/12

  • 9

    DJ вместо група и солист(и)

    Няма сватба без хубава музика, тъй като тя буквално и преносно определя ритъма на партито. Разбира се, цените варират значително и зависят от класата на изпълнителите, техния репертоар и ситуацията на сватбения пазар. Все пак е добре да се има предвид, че разходите за група със солист/ка обикновено са 2-3 пъти по-големи.

    DJ за сватба струва средно от 629,21 лв. до 3 355,81 лв.

    Разходите за оркестър от 2-3 души със солист(и) са от 1 677,91 лв. до 8 389,53 лв. Ps. Бихме искали да Ви напомним за избора на песни и списъка със забранени песни, които не искате да чувате на сватбата си!

    Съвети 9/12

  • 10

    Мъфини вместо традиционна торта

    Въпреки че сватбената торта е традиция, за нея трябва да се плати много. Алтернативата е мъфини, подредени по впечатляващ начин. Този вариант ще Ви спести добра сума пари и в същото време ще се сдобиете с оригинален декор! Можете също така да поръчате малка сватбена торта за Вас и родителите Ви, за да я разрежете символично и да почерпите гостите си с вкусни мъфини.

    Цената на сватбената торта е от 35 лв. до над 419,48 лв/кг.

    Като стандарт се приемат 10 кг. за 100 души или 100 гр. на човек, така че дори най-евтината торта за 50 гости ще струва около 177,34 лв.

    Съвети 10/12

  • 11

    Сватбени покани "направи си сам"

    Ако ги изработите сами, потърсите помощта на свидетели, роднини или приятели, със сигурност сватбената Ви покана ще бъде абсолютно уникална и лична. Това само по себе си е ценност и със сигурност, дори да не са съвършени, ще предизвикат топли чувства у получателите. Второто нещо е да спестите пари. Разбира се, ако изработвате поканите сами, трябва да инвестирате време и да закупите материали, но си струва да имате предвид, че средно една сватбена покана струва около 1,67 лв.

    Средната цена на сватбените покани варира от 1,25 лв. до 4,99 лв.

    Предпоставка за тази цена е изборът на наличен дизайн. Обикновено трябва да заплатите допълнително за индивидуален проект.

    Съвети 11/12

  • 12

    Сватбени изожения - лов на сватбени артикули и отстъпки

    "Не забравяйте да посетите сватбените панаири, които обикновено се провеждат извън сезона на сватбите, т.е. от септември до март. Заедно можете да потърсите вдъхновение и да се възползвате от предложенията на изложителите, които Ви изкушават с отстъпки. Освен това ще имате възможност веднага да попитате за подробности!

    Отстъпка при изложенията

    По време на сватбените изложения можете да получите от 20% до 30% отстъпка, ако решите да купувате по време на изложението.

    Съвети 12/12

Организаторът на сватби е нещо, което трябва да притежава всеки сватбен агент

Снимка на сватбен планиращ

Брачни халки

Брачните халки са най-важният елемент от сватбения ден - все пак те са символ на брака и остават сувенир за цял живот. Ще се радваме да ви помогнем да отбележите този елемент от списъка!

Най-често избирани продукти

Сватбен организатор - какво е това?

Сватбеният организатор всъщност е организатор, който е предназначен да помогне на младоженците при планирането на сватбата и сватбеното тържество. Всеки иска денят, в който си казва най-важното „ДА“, да е специален. Това е свързано с голям стрес и в множеството организационни проблеми може да доведе до забравяне на някои важни неща. Ето защо сватбеният организатор е толкова полезен инструмент.

Снимка на сватбен планиращ

Сватбен организатор – имате ли нужда от такъв?

Сватбен организатор - виж

Сватбен организатор – кой да изберем?

Снимка на сватбен планиращ

Сватбен организатор - за какво служи?

Най-често избирани продукти

ПОКАНИ

  • Сватба и сватбени покани (druk)
  • Покани - пликове и марки
  • Сватбени съобщения (druk)
  • Известия - пликове и марки

ГРИЖА

  • Булчински фризьор
  • Булчински фризьор
  • Гримьор
  • Други козметични услуги

СВАТБЕНО ТЪРЖЕСТВО

  • Музикална обстановка
  • Фотограф
  • Оператор

СВАТБЕНА КОЛА

  • Сватбени коли под наем
  • Украса на сватбена кола

ДРЕХИ

  • Сватбена рокля
  • Воал
  • Сватбени обувки за булката
  • Аксесоари
  • Костюм
  • Риза
  • Обувки за младоженеца

ЦВЕТЯ

  • Сватбен букет за булката
  • Цветя за шаферките
  • Цветя за мама

ДЕКОРАЦИЯ

  • Църковна украса
Снимка на продукт

Сватбен агент

86 лв.

Обратно към конфигурацията
Категории