Вземете код за отстъпка до -35% - кодовете са ограничени Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Нашето обещание, Вашето спокойствие

Снимка на логото на Savicki Care

Доживотна гаранция и сигурност
след закупуване на годежен пръстен и брачни халки

Единствената по рода си услуга за опазване на Вашите
луксозни бижута за поколенията.

Гаранция за изпълнени очаквания

Ние предлагаме повече
отколкото очаквате

Специализирани сме в създаването на уникални бижута. Ние сме и експерти в обслужването на клиенти. Знаем, че очаквате много от нас, но искаме да Ви дадем още повече. Открийте всички предимства на новия стандарт за обслужване на бижута SAVICKI Care+®.

Снимка на бижутер
Снимка на бижутер

Защо да се възползвате от по-високата от средната защита на SAVICKI Care+®?

Нов стандарт
за грижа за бижутата

Когато избирате услугата SAVICKI Care+®, вие купувате не само сигурност и безопасност. Вие купувате достъп до единствената подобна услуга на пазара на бижута, която Ви гарантира спокойствие. SAVICKI Care+® е създадена, за да можете да се наслаждавате на луксозния си продукт и да се съсредоточите върху планирането на един от най-важните моменти в живота си.

Защо да се възползвате от по-високата от средната защита на SAVICKI Care+®?

Предимства на услугата
SAVICKI Care+®

Стандарт

SAVICKI Care+®

Корекция на размера
Безплатно еднократно
С неограничен срок
Безплатно връщане
120 дни
365 дни
Безплатно гравиране
Да
ДА
+ безплатна промяна на съдържанието
Гаранция
2 години
Доживотна
удължена
Почистване на
бижута SAVICKI
Безплатно веднъж годишно
Безплатно
неограничено
Поправка на бижута
Платена
Безплатно
Промяна на пръстена
Платена
Безплатно
Отстъпка при покупка в случай на загуба или кражба
Липса на отстъпка
25%

Вечният блясък на бижутата
предавани
от едно
поколение на следващото.

Годежен пръстен или брачни халки SAVICKI, които се носят всеки ден, се нуждаят от малко внимание. С услугата SAVICKI Care+® ще запазите оригиналния им блясък завинаги.

Всеки продукт на SAVICKI, който напуска нашата бижутерска работилница, отговаря на безпрецедентни стандарти за качество. Най-висококачествените скъпоценни камъни, използвани в тях, превръщат пръстена в символ на любовта.

Снимка на пръстена

Благородни покрития на материала
издържливи за дълги години

Повърхностите с родиево и платинено покритие могат да загубят свойствата си с течение на времето. Ако изберете програмата SAVICKI Care+®, не е нужно да се притеснявате за това. Напълно безплатно ще възстановим покритието на Вашия пръстен, за да можете да се наслаждавате на блясъка му като в деня, в който сте го получили.

Бижута, пълни с блясък
завинаги?

Често носените бижута, особено годежните пръстени или брачните халки, се нуждаят от грижи от време на време, за да не загубят първоначалната си красота. Всички елементи на бижутата, без изключение, в крайна сметка започват да се замърсяват, като стават все по-малко лъскави. За да запазите най-красивото във Вашите бижута, ще получите от нас професионална услуга за почистване на бижута - напълно безплатно.

Има ситуации, които не зависят от Вас.
Можете обаче да избегнете неприятните последствия.

Когато купувате бижута в шоурума на SAVICKI, Вие получавате не само красив продукт, но и гаранция за най-високо качество и грижа за клиента. Въпреки това ние нямаме контрол върху всички ситуации от ежедневието. Избирайки грижата SAVICKI Care+®, ремонтът на Вашия пръстен или на Вашите брачни халки е напълно безплатен.

Доживотна
корекция на размер

Годежният или сватбеният пръстен е избор за цял живот. Ако по някаква причина решите, че размерът на Вашето бижу трябва да се промени, можете да се възползвате от услугата за коригиране на размера.

Безсрочна
сигурност след покупката

Тази гаранция гарантира, че бижуто ще бъде поправено, ако диамантът бъде смачкан, начупен или отчупен. Тя Ви дава увереност, че Вашият изключителен пръстен си заслужава цената.

Безплатно уголемяване на диаманта
във Вашия годежен пръстен SAVICKI

Ако установите, че диамантът в пръстена Ви е твърде малък, можете да го увеличите безплатно. Единственият разход, който ще понесете, е цената на скъпоценния камък. Услугата по поставяне на нов диамант е напълно безплатна. Свържете се с нас и ние ще Ви предоставим списък с налични диаманти, които ще отговорят на най-смелите Ви очаквания. След като новият диамант бъде поставен, ние допълнително ще освежим Вашия годежен пръстен или сватбени халки, за да изглеждат невероятно съвършени.

Безплатна смяна на скъпоценен
камък за друг

Може би наситеното червено на рубина е твърде провокативно за Вас, а зеленото на изумруда не подхожда на характера Ви. Сменете настоящия си скъпоценен камък с друг скъпоценен камък или диамант по Ваш избор. Изпълнете най-съкровените си очаквания.

Специализиран консултант
На разположение 7 дни в седмицата

Предоставяме нашия екип от професионалисти на ваше разположение, за да Ви помогне и посъветва при избора на бижута за всеки повод. Те също така ще преминат с Вас през целия процес на рекламация или промяна на параметрите на Вашите бижута.

Специална оферта
достъпна единствено за клиентите на SAVICKI

Избирайки марката SAVICKI, Вие се присъединявате и към специалния клуб на клиентите на SAVICKI. За да възнаградим Вашето доверие, можете да разчитате на уникални оферти, предназначени само за нашите клиенти. Още след първата покупка на годежния Ви пръстен ще Ви предоставим 24% отстъпка от цената на брачните Ви халки. Когато се спрете на брачни халки SAVICKI, ние ще поставим безплатно 0,01ct диамант в дамската брачна халка. И това е само началото.

Бижута, проектирани по
поръчка

Нашите дизайнери са на Ваше разположение. Ние ще изработим уникални бижута по Ваша идея. Разполагаме със собствена бижутерска работилница, така че можем да изпълним и най-трудните проекти.

Съвети за
сватбени и булчински бижута

Ние сме експерти в областта на сватбите и годежите. Ще се погрижим за целия процес от първото Ви съобщение до последния момент, докато не си кажете вълшебната дума "ДА".

Ние сме с Вас във важни моменти

Търсите ли специален подарък за годишнината си? Може би предстои друг важен момент, например раждането на дете? Експертите на SAVICKI ще се погрижат всеки от тези моменти да бъде увенчан с красиви бижута, които ще създадат прекрасни спомени у Вас.

Категории