Вземете допълнителна отстъпка Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
 • Безплатна доставка
 • 120 дни за безплатно връщане
 • Безплатна корекция на размера
 • SAVICKI Care+®
 • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Гаранция


 1. Всички златни, сребърни и платинени бижута на стойност над , които се предлагат в магазин SAVICKI, са с вечна гаранция за диаманти. Нашата гаранция е още едно доказателство, че сте направили правилния избор, отлична гаранция за стойността на Вашата покупка.
 2. Гарантът е Savicki 1976 sp. z o.o., ul. Frezerów 3 I pietro, lok. II.9, 20-209 Lublin.
 3. Терминът "безсрочен" се отнася за периода, през който гореописаните продукти съществуват в първоначалния си вид, т.е. във вида, в който са били закупени от SAVICKI. Всякакви промени във формата водят до анулиране на гаранцията.
 4. Гаранцията покрива дефекти на диаманта под формата на раздробяване, счупване и загуба, само в случай на първоначалната позиция на диаманта.
 5. Безсрочната гаранция не покрива ситуации, свързани с кражба, изчезване или загуба на диаманта, както и с умишленото му повреждане.
 6. Извършването на каквито и да било дейности по бижутата, особено ремонти, води до анулиране на гаранцията.
 7. По силата на гаранцията SAVICKI има право да отстрани дефекта, като замени диаманта.
 8. Упражняването на гаранционни права не изключва, не ограничава и не спира правата на купувача, произтичащи от гаранционните разпоредби за дефекти на продадените стоки.
 9. Гаранционните претенции се подават чрез формуляра на този адрес. Заявленията трябва да се изпращат на info@savicki.bg или Savicki 1976 sp. z o.o., Gorzowska 2A, 65-127 Zielona Góra, KRS 0000919419, NIP: PL9731046027.
 10. При получаване на заявлението SAVICKI ще Ви информира дали признава гаранцията или е необходимо да се извърши преглед на стоките. Ако е необходимо да се извърши проверка на стоките, SAVICKI ще изпрати куриер. Разходите за куриера се поемат от SAVICKI, освен ако гаранцията се окаже неоснователна. Срокът за признаване на гаранцията е 14 дни.
 11. Освен това всички изделия с диамантени са обхванати от безплатни услуги за почистване и инспекция на диаманти, които клиентът може да извършва при нас толкова често, колкото му е необходимо.
 12. Безсрочната гаранция е валидна само със сертификата за качество на SAVICKI, който е включен във всеки продукт.
Категории