Вземете допълнителна отстъпка Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
 • Безплатна доставка
 • 120 дни за безплатно връщане
 • Безплатна корекция на размера
 • SAVICKI Care+®
 • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Запознайте се с марката
SAVICKI

Нашето обещание към Вас

Заедно с Вас празнуваме избора Ви на луксозни бижута, като превръщаме пазаруването в празник. Споделяме с Вас най-доброто: ангажираност, опит и изгаряща страст. В наше лице печелите приятели, които искат покупката Ви да изразява това, което е в сърцето Ви. Ние разбираме перфектно Вашите нужди, затова Ви гарантираме абсолютната сигурност на добрия избор.

Логото на марката Savicki

Марка SAVICKI

Нашето обещание към Вас

Уловете красотата на най-страхотните моменти. Спрете времето. Пренесете това, което е мимолетно в ново измерение, създавайки нещо също толкова съвършено и прекрасно във формата си - безкрайно съвършенство. Това правим вече повече от 45 години, създавайки за Вас изключителни бижута марка SAVICKI.

Това, което ни отличава и прави продуктите ни различни от всички останали, е способността ни да съчетаваме перфектно изработка и изкуство. За нас работят най-добрите професионалисти, които освен с отлична изработка, са и непредубедени и чувствителни към истинската красота и стил. Тази едва доловима разлика ще бъде забелязана от всеки, който цени най-високото качество и благородната, безупречно красива форма.

Години наред ние сме с вас по време на вълшебните и уникални моменти от живота ви. Годеж, сватба, раждане на дете, първа годишнина, десета годишнина - благодарение на бижутата SAVICKI тези и други прекрасни моменти ще се запечатат още по-дълбоко в паметта ви. Именно на това се основава традицията на марката SAVICKI.

Традицията, поддържана от 1976 г. насам, и отвореността към съвременните тенденции превръщат марката SAVICKI в експерт в областта на сватбените и годежните аксесоари. Нашите годежни пръстени, брачни халки и луксозни бижута Ви позволяват да задоволите желанието си за красота и изтънченост, като същевременно гарантират най-високо качество и съвършенство.

Ние създаваме само луксозни бижута. Ние създаваме символ на вечната любов, която се предава от поколение на поколение.

Дизайн на пръстен

Нашите ценности

Share Your Love

В SAVICKI имаме ценности, които се символизират от нашето мото - Share Your Love. Споделянето на любовта засяга много аспекти от живота ни. Като се започне от любовта и себеприемането, подкрепата на близките ни, до даването и оценяването на това, което имаме. Дори когато те са най-малките неща. Идеята, която стои зад Share Your Love се състои от 3 основни ценности.

Любов

Любовта осветява живота. Тя е ценност, която дава сила. Тя прави живота пълноценен, добър, хармоничен и щастлив. Тя съдържа най-важния компонент за нас - другият човек е важен за мен. Диамантът е символ на светлината, любовта и трайността.

Близост

Близостта е да бъдете внимателни и любопитни към другия човек. Тя е протягане на ръка, достъпност. Тя е търсене на това, което свързва. Тя е безопасност, доверие и усещане за значимост.

Майсторство

Майсторството е детайл, прецизност, красота и артистичност. То е внимание към детайлите. То е задаване на въпроса: Дали това, което правя, е уникално? Красиво ли е? Това е щипка гениалност.

Непрекъснато се стремим към съвършенство, преследвайки стойности над средните, откривайки оригинални перспективи и иновативни идеи.

 • 1965

  Създава се занаятчийска работилница за бижута

  Почти 10 години преди появата на първия магазин за бижута Кажимеж Савицки, предшественикът на марката SAVICKI, отваря малка работилница за бижута в собствения си апартамент. Именно тогава започва всичко. Надареният златар решил да създаде свят, в който магията на мимолетните моменти може да бъде запазена завинаги.

 • 1976

  Първи салон за бижута

  Девет години след като започва да се занимава със златарство, Кажимеж Савицки и съпругата му Барбара отварят първата бижутерска работилница и изложбен салон на улица Zamojska. Място с душа на занаятчия, тъй като преди това там е имало работилница на ключар и прецизен механик.<br><br> Zamojska 14 става първият бижутерски шоурум в историята на марката SAVICKI, която съществува и до днес.

 • 2005

  Поемане на фирмата от следващото поколение

  След 40 години управление на семейния бизнес Кажимеж и Барбара Савицки предават управлението на по-младото поколение. Синовете на г-н и г-жа Савицки - Якуб и Павел - поемат ръководството. По-големият Павел продължава да развива бижутерската работилница под ръководството на баща си Кажимеж. Якуб поема търговската част и развива марката SAVICKI.

 • 2009

  Първа стъпка онлайн

  Четири години след като по-младото поколение на семейство Савицки пое ръководството, марката SAVICKI за първи път излиза онлайн. Създават се уебсайт и нова визуална идентичност.

 • 2014

  Първи онлайн магазин

  След първата стъпка към цифровизацията на марката се създава първият онлайн магазин SAVICKI. Дори и тогава той ще служи основно като онлайн каталог на бижутера. Екипът вече се състои от 16 души. Това ще бъде началото към създаването на разпознаваема национална онлайн марка за бижута.

 • 2017

  Savicki.bg се превръща в истинска електронна търговия

  Осем години след като марката SAVICKI остави първия си отпечатък в мрежата, към нея се присъединяват трима партньори. Присъединяването на нови хора към компанията позволява да се влияе в по-широки води. Широката компетентност на екипа и увеличаването на числеността му позволяват да се реализират амбициозни планове и да се повлияе на динамичното развитие на марката.

 • 2019

  Преодоляване на бариерата от 15 000 поръчки

  В края на 2019 г. обработихме 15 239 поръчки. Това са повече от 15 000 щастливи двойки, чийто символ на любовта са станали годежни или брачни халки от SAVICKI. Изграждането на взаимоотношения и тяхната увереност при пазаруването на луксозни бижута онлайн ни донесе в предишната година наградата Breaking the Doubts - Разчупване на бариерите в гласуването на e-commerce Polska Awards.

 • 2020

  Първи чуждестранен пазар

  Годината беше предизвикателна за всички предприятия. Трябваше да се адаптираме към бързо променящата се действителност. Въведохме иновативна услуга за електронен салон, който представя годежни и сватбени пръстени на нашите клиенти по време на видео срещи. За това нововъведение бяхме наградени в Е-Commerce Polska Awards в категорията електронна търговия в Полша в категорията Breaking the Doubts (Разчупване на съмненията).<br><br>Тази година за първи път получихме и наградата електронен вестник Biznesu Pulsu Biznesu.

 • 2021

  Вече сме на 4 пазара

  Въпреки пандемията и кризата, ние не намаляваме темпото. Вече сме на разположение в Полша, Чешката република, Словакия и Обединеното кралство, а през следващата година към нас ще се присъединят още пазари: Унгария, Румъния и България.

 • 2022

  Първият стационарен салон в концепцията на SAVICKI

  Несрещан предварителен начин за изпробване на бижута. Почти напълно премахнахме бариерата на продавач-клиент. В бижутерийните магазини SAVICKI можете да пробвате годежни и сватбени халки самостоятелно и свободно. Това е несрещан досега комфорт при закупуването на луксозни бижута.

1965
1976
2005
2009
2014
2017
2019
2020
2021
2022

Екип от експерти на Ваше разположение

В SAVICKI повече от 120 души в 8 държави следят за Вашата обща любовна история. Започваме рано сутрин и приключваме късно вечер, за да имате свободата и комфорта да купите Вашите мечтани луксозни бижута. Всеки ден се стремим заедно да гарантираме, че ще се наслаждавате и ще сте доволни от пазаруването си в SAVICKI.

Това е мястото, където създаваме индивидуалното си въображение, проявяваме ценностите си, които водят до големи открития и вдъхновяващи решения.

Ние сме на разположение в
10 пазара

Категории