Вземете код за отстъпка до -35% - кодовете са ограничени Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Стойности на Savicki

Да уловим красотата на най-хубавите моменти. Да задържим времето. Да пренесем ефимерното в ново измерение, създавайки нещо също толкова съвършено и прекрасно в своята форма - съвършенство, неподвластно на времето. Това правим вече повече от 40 години, създавайки за Вас изключителни бижута SAVICKI.

Това, което ни отличава и прави продуктите ни различни от всички останали, е способността ни да съчетаваме перфектно изработка и изкуство. За нас работят най-добрите професионалисти, които освен с отлична изработка, са и непредубедени и чувствителни към истинската красота и стил. Тази едва доловима разлика ще бъде забелязана от всеки, който цени най-високото качество и благородната, безупречно красива форма.

Същността на нашите ценности се изразява в три стъпки:

Отговорност

Чувства

Грижа

Дизайн на пръстен

Първа стъпка

Отговорност

Като се започне от строгите проверки на произхода на нашите скъпоценни камъни и се стигне до управлението на личното развитие на нашите квалифицирани служители. Всеки детайл допринася за цялостния перфектно функциониращ механизъм, който представлява марката SAVICKI.

Безконфликтни диаманти

Диаманти от сигурни източници

Грижим се нашите диаманти да произхождат само от законни и напълно безопасни източници. Работниците в незаконните диамантени мини рискуват живота си всеки ден, работейки в примитивни условия - без медицинска помощ и подходящи инструменти.

Много често това са и деца, които, когато са принудени да работят, губят живота си или са подложени на жестоки изтезания, целящи да им наложат послушание. Световният съвет по диамантите се опитва да се бори с това от много години - за съжаление без успех.

Ние открито заявяваме, че сме против тази жестока практика на добив и търговия с "кървави диаманти".

Запознайте се с Savicki Diamonds®
Снимка на сертификата за качество на Savicki
Снимка на диамантите

Безконфликтни диаманти

Опазване на околната среда

Въпреки че SAVICKI не се занимава с добив на полезни изкопаеми, тя подхожда с голямо внимание към избора на партньорите си, които доставят съкровищата от земните недра, необходими за създаването на бижута. Ние признаваме, че добивът на полезни изкопаеми е от основно значение за нашата работа, която има пряко въздействие върху създаването на работни места и икономиката като цяло.

Ето защо сме избрали да работим само с мини, чиито минни практики са ориентирани към минимизиране на отрицателното въздействие върху чистотата на въздуха, водата, пейзажа и биоразнообразието. Твърдо вярваме в разпространението на посоката на възстановяване на ценни материали по време на процеса на рециклиране. Това ще помогне да се запазят някои специални места, които представляват културното и екологичното наследство на нашата планета.

Втора стъпка

Чувства

Основната цел на създаването и носенето на годежни или сватбени бижута е да се уловят мимолетни чувства и да се превърнат в уникален спомен. Вашата любов е вдъхновението за нашата работа.

Купуването на бижута е повече от дейност

Share Your Love

Мотото Share Your Love е създадено, за да отпразнува това, което е най-важното - любовта. Решихме да споделим тази ценност с Вас, като създадем бижута, които имат задача да носят необикновено послание. Разпространяването на любовта е нашата най-голяма гордост. Имаме привилегията да участваме в любовните истории на хиляди наши клиенти. Присъединете се към #ShareYourLove и празнувайте любовта всеки ден!

Запознайте се с Savicki Diamonds®
Снимка на двойката

Трета стъпка

Грижа

Специализирани сме в създаването на уникални бижута. Също така сме експерти в областта в обслужването на клиентите. Знаем, че очаквате много от нас. Искаме да Ви дадем още повече Запознайте се с предимствата на SAVICKI CareTM

Купуването на бижута онлайн никога не е било по-лесно

Запознайте се с Savicki Care+®

Ние сме на Ваше разположение по време на целия процес на пазаруване, но и извън него. Нашите консултанти ще Ви помогнат при избора на перфектното бижу, при определянето на размера или ще отговорят на интересуващите Ви въпроси, но нашата грижа не свършва дотук. В Savicki CareTM ние предлагаме пакет от услуги и подкрепа след покупката. Запознайте се с някои от тях:

Безплатно връщане или замяна до 120 дни след покупката

Доживотна гаранция за скъпоценни камъни

Безплатно и професионално почистване

Безплатна корекция на размер

Снимка на пръстена
Категории