Вземете код за отстъпка до -20% - кодовете са ограничени Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Вижте всички пръстени

Топ 10 годежни пръстени

Годежът е важен момент, който ще помните до края на живота си. Струва си да помислите как да направите този момент специален и да му придадете истински блясък. Чудесна идея е избора на годежен пръстен, който не само да отговаря на стила на булката, но и да е вечен.

Щ е Ви помогне класацията на годежните пръстени, която представя най-често избираните пръстени от нашите клиенти. Това ще бъде полезно ръководство, тъй като нашите ТОП 10 годежни пръстени включват самите най-модерни дизайни. Добре известно е, че вкусовете на жените се различават значително от тези на мъжете и ние гледаме на тенденциите по различен начин.

Повечето жени мечтаят за бижута в романтичен стил с голям диамант в центъра. Наясно сме, че не всеки мъж е запознат с тези неща и именно поради тази причина създадохме класация на годежните пръстени.

Струва си този пръстен да бъде не само най-важният, но и най-красивият на ръката на бъдещата булка от момента на предложението. Изборът на бижута с диамант е силно препоръчителен не само заради стойността му, но и защото е елегантен, универсален и вечен, а освен това красотата му ще бъде оценена от всяка жена. Неговата деликатност, финес и цветен блясък му позволяват да изглежда уникално във всяка обстановка и го карат да се съчетава с всичко, което е особено важно за годежния пръстен - можете да намерите най-модерните дизайни в нашата класация за годежни пръстени. При създаването на нашите булчински бижута ние полагаме много усилия, за да създадем уникални годежни пръстени в допълнение към изработването на бижута от най-висококачествени метали, които чрез оригинален дизайн ще дадат на всяка булка едновременно увереност в себе си и ще преоткрият нейната женственост.

При избора на годежен пръстен от SAVICKI нашите клиенти получават най-високо качество, поразителен дизайн и диаманти, блестящи с безупречна светлина, които ще Ви водят през останалата част от съвместния ви живот. Годежният пръстен не е обикновено бижу - той е инвестиция, уверение за Вашата неугасваща любов, подарък за цял живот, затова си струва да изберете такъв, който жената ще носи всеки ден с удоволствие и гордост, а не по принуда. Затова, преди да изберете "единствения", си струва да разгледате нашите ТОП 10 годежни пръстени и да се вдъхновите от най-популярните пръстени.

Категории