Вземете код за отстъпка до -35% - кодовете са ограничени Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Сертификати за качество на диамантите

При изработката на бижута нашите бижутери винаги използват количество благородни метали, което ще осигури дълготрайност и най-високо качество на продукта. В много бижутерийни магазини можете да намерите пръстени, венчални халки, гривни и други продукти, при производството на които се използва малко количество суровина, за да се получи по-ниска цена за сметка на качеството. Информацията за действителното тегло на продукта често се пропуска. Такива бижута са податливи на изкривяване и по-сериозни повреди в бъдеще. В офертата на марката SAVICKI ще намерите само бижута с ясно обозначено тегло, а качеството на всеки продукт е потвърдено със съответен сертификат.

Сертификат за диаманти

Сертификат за диаманти

Всички диамантени продукти имат допълнителен сертификат, потвърждаващ тяхната стойност и свойства. За камъни с тегло над 1,00 карата това са сертификати, издадени от Международния гемологичен институт (IGI), HRD Antwerp или Американския гемологичен институт (GIA). Диамантите с тегло под 1,00 карата притежават документ, издаден директно от SAVICKI, въз основа на оценката на нашите сертифицирани експерти по оценка на диаманти.

Гаранция на качеството

Гаранция на качеството

Всички златни, сребърни, платинени и титанови бижута, предлагани в офертата на магазин SAVICKI, са с вечна гаранция за диаманти.

Нашата гаранция е още едно доказателство, че сте направили правилния избор - отлична гаранция за стойността на Вашата покупка.

Доживоната гаранция за диамантите SAVICKI се прилага при покупка на бижута с диаманти на стойност над 417,20 лв. Тя покрива дефекти в диамантите под формата на фрагментация, счупване и загуба, само в случай на оригиналното положение на диаманта.

Доживотната гаранция не покрива ситуации, свързани с кражба, изчезване или загуба на бижута. Освен това всички продукти с диаманти имат безплатни услуги за почистване и проверка на диамантите, които клиентът може да извършва при нас толкова често, колкото му е необходимо.

Гаранция за халките

Гаранция за халките

Всички златни, сребърни, платинени и титаниеви брачни халки, предлагани в офертата на магазин SAVICKI, са с двегодишна гаранция срещу производствени дефекти.

Това ви осигурява безрискова покупка и отлична защита на стойността на покупката. Гаранцията покрива производствени дефекти, както и почистване и контрол на качеството на металната сплав за период от две години.

Тя обаче не покрива механични повреди, т.е. вдлъбнатини, ожулвания или неправилна употреба и поддръжка на нашите продукти! Извършването на ремонти или промени в размера извън SAVICKI води до анулиране на гаранцията.

Диаманти от сигурни източници

Диаманти от сигурни източници

Ние също гарантираме, че нашите диаманти се добиват само от законни и напълно сигурни източници.

Ние открито заявяваме, че сме против тази жестока практика на добив и търговия с "кървави" диаманти.

Наши партньори са специално подбрани фирми, които внимателно сме подбрали от всички доставчици, предлагани на пазара

Всеки път внимателно проверяваме всички сертификати, които получаваме, за да гарантираме на клиентите си напълно безконфликтни диаманти, които красят нашите бижута.

Научете повече
Категории