Вземете код за отстъпка до -20% - кодовете са ограничени Вземете кода
0
:
0
:
0
:
0
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатна корекция на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране
Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Сватбени халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Сватбени халки от черно злато Сватбени халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Възползвайте се от безплатната мярка за бижута на Savicki

Безплатната мярка за бижута на SAVICKI е най-лесният и бърз начин да измерите размера на пръста Ви, преди да купите годежния пръстен и сватбените халки. Поръчайте напълно безплатно мярка за бижута.

Снимка на мерителна чаша

Безплатна мярка и транспорт

Дискретна пратка в рамките на 24 часа

Лесно обслужване

Опитни и специализирани експерти

Вижте колко е лесно

Бижутерийната мярка SAVICKI се състои от пластмасови пръстени с информация за размера. Всичко, което трябва да направите, е да намерите този, който Ви подхожда.

1. Пробвайте халките на бижутерската мярка един по един

Поставете пластмасовите кръгчета на пръста си едно по едно. Ще откриете правилния размер, когато то преминава през кокалчето на пръста с леко съпротивление и е малко по-свободен в основата на пръста.

Снимка на мерителна чаша
Снимка на мерителна чаша

2. Правете измервания сутрин и вечер

Много хора са склонни към подуване на пръстите в зависимост от времето, от часа на мерене или други фактори. Поради тази причина е важно да измервате размера на пръстите поне два пъти в рамките на един ден.

3. Изберете идеално съчетания пръстен

Сега, когато размерът на пръста Ви вече не е загадка, можете да преминете към търсене на идеалния годежен пръстен или сватбени халки. Можете също така да използвате нашия конфигуратор, за да създадете идеалния пръстен.

Дизайн на пръстен
Категории