Използвайте специалния код за отстъпка. Вземете код
  • Безплатна доставка
  • 120 дни за безплатно връщане
  • Безплатно регулиране на размера
  • SAVICKI Care+®
  • Безплатно гравиране

Продукти:

Продуктите, които търсите, не бяха намерени...

Въведете друг термин за търсене

Категории:

Категорията, която търсите, не беше намерена...

Въведете друг термин за търсенеНай-често търсени: Пръстени с пратка до 24 часа Пръстени с диаманти Класически пръстени Златни пръстени Пръстени с черни диамантиНай-често търсени: Халки до 24 часа Класически халки Плоски халки Брачни халки от черно злато Халки с диамантиНай-често търсени: Ежедневни бижута Златни бижута Бижута с диаманти

Светът на Savicki

Запознайте се със света на марка, която вече повече от 40 години създава бижута, които са част от най-красивите моменти в живота Ви и се превръщат във вечен символ на любовта и красотата. От 1976 г. насам имаме привилегията да създаваме сувенири за значимите събития в живота - годеж, сватба, кръщене или свето причастие. Изработката на нашите бижута е създадена със страст и с идеята да се превърне в незабравим спомен. В допълнение към красотата, марката SAVICKI зачита безопасността и комфорта на Вашето пазаруване.

Разберете какво представлява SAVICKI Care+®

Качество над очакванията

Диаманти Savicki

Savicki поставя на първо място безопасността и комфорта на своите клиенти. Уверяваме се, че бижутата, които получаваме, са изработени само от материали от законни източници.

Ето защо и ние се присъединяваме към кампанията за насърчаване на използването на гарантирани безконфликтни диаманти.

Запознайте се с Savicki Diamonds

Внимателно подготвени и опаковани

Сертификат за качество SAVICKI

Сертификат за качество се издава директно от SAVICKI за всяка поръчка. Всички параметри, определящи нашия продукт, са описани въз основа на оценката на нашите дипломирани експерти по бижута.

В офертата на марка SAVICKI ще откриете само бижута с ясно обозначени параметри на продукта, а качеството на всеки продукт се удостоверява с холограма и подпис на експерт на SAVICKI, потвърждаващ автентичността на сертификата.

Научете повече

От 46 години създаваме бижута със страст

Собствена работилница от 1976 г.

От 1976 г. разполагаме със собствена работилница в Полша. Повече от 40-годишният опит на нашите бижутери ни позволи да създадем уникална оферта и оригинални поръчки, съобразени с нуждите на нашите клиенти.

От години създаваме бижута със страст

Запазете емоциите от най-красивите моменти, спрете времето и уловете това,което е мимолетно. Бижутериен салон SAVICKI предлага бижута от най-високо качество, идеални за всеки повод.

От идеята до изпълнението

Колекции Savicki

Всяка от колекциите пръстени на SAVICKI е създадена, за да разкаже различна, трогателна история за голямата любов. Този уникален символ на годеж е създаден, за да радва и трогва, превръщайки се в доживотна връзка между двама влюбени. Намерете мечтания годежен пръстен сред нашите колекции - от минимализъм през романтизъм до модерност, изберете стила, който ще Ви хареса!

Научете повече

 Вижте всички пръстени с диаманти

Вашите чувства са нашето вдъхновение

Share Your Love

Мотото Share Your Love е създадено, за да отпразнува най-важното - любовта. Решихме да споделим тази ценност с Вас, както като създаваме бижута, изпълнени със символика, така и като допринасяме за благотворителни акции. Разпространението на любовта е нашата най-голяма гордост. Имаме честта да участваме в любовните истории на хиляди наши клиенти. Присъединете се към редиците на #ShareYourLove и празнувайте любовта всеки ден!

Разгледайте ценностите на нашата марка

Красотата, макар и да е наша област, не е единственото нещо, за което се грижим. Марката SAVICKI е свързана със силата на любовта и грижата за комфорта и безопасността.

Отговорност

Работим с редица организации, за да ги подкрепим в постигането на законоустановените им цели.

Преживявания

Купуването на бижута е нещо повече от дейност, то е емоция за цял живот. Ние знаем как да се грижим за тях.

Грижа

Ние сме на Ваше разположение по време на целия процес на покупка, даже и след това.

Разгледайте нашите ценности
Категории